Recreatie Ruiters Zeeuws-Vlaanderen

Contact

Recreatie Ruiters
Zeeuws-Vlaanderen
Postadres: Barendijk 7, 4504 SG Nieuwvliet

E-mail: info@rrzvl.nl

Equilab-Challenge


Het ultieme gevoel van vrijheid is om samen met je paard/paarden heerlijk te genieten van de Zeeuwse natuur. Er is niks mooiers dan de polders te paard verkennen, een galopje over het strand of even uitwaaien op 1 van de mooie dijken die te vinden zijn in Zeeuws Vlaanderen. 

Kilometers te paard. 
Al rijdend worden er zo veel kilometers afgelegd en wij vonden het dan ook leuk om in kaart te brengen hoeveel kilometers onze leden in totaal rijden. Om dit in kaart te brengen maken we gebruik van Equilab, dit is een app die je kan installeren op je telefoon en die door gebruik van je gps de route die je rijdt opneemt. Hierdoor kun je direct zien hoeveel afstand je aflegt.
Om te weten wie van de leden de meeste kilometers aflegt hebben we een Equilab Challenge gemaakt, die enkel toegankelijk is voor leden.
 
Wil je meedoen met de Equilab Challenge maak dan iedere maand screenshots van je gereden kilometers in Equilab en lever die in bij ons lid Linda Vrielink via l_vrielink@hotmail.com. Kilometers gereden in de rijbak tellen niet mee. Het lid met de meest gereden kilometers wint de Equilab Challenge Beker. Deze beker kan je 1 keer per 5 jaar winnen.