Recreatie Ruiters Zeeuws-Vlaanderen

Contact

Recreatie Ruiters
Zeeuws-Vlaanderen
Postadres: Barendijk 7, 4504 SG Nieuwvliet

E-mail: info@rrzvl.nl

RRZVL-Challenge


Het ultieme gevoel van vrijheid is om samen met je paard/paarden heerlijk te genieten van de Zeeuwse natuur. Er is niks mooiers dan de polders te paard verkennen, een galopje over het strand of even uitwaaien op 1 van de mooie dijken die te vinden zijn in Zeeuws Vlaanderen. 

Kilometers te paard. 
Al rijdend worden er zo veel kilometers afgelegd en wij vonden het dan ook leuk om in kaart te brengen hoeveel kilometers onze leden in totaal rijden. Om dit in kaart te brengen zijn er tal van apps op de markt die je kan installeren op je telefoon en die door gebruik van je gps de route die je rijdt opneemt. Hierdoor kun je direct zien hoeveel afstand je aflegt.
Om te weten wie van de leden de meeste kilometers aflegt hebben we een RRZVL-Challenge gemaakt, die enkel toegankelijk is voor leden.
 
Wil je meedoen met de RRZVL Challenge maak dan iedere maand screenshots van je gereden kilometers in jouw gekozen app en lever die in via baecke.niki@hotmail.be met als onderwerp RRZVL Challenge.

Kilometers gereden in de rijbak tellen niet mee. Het lid met de meest gereden kilometers wint de RRZVL Challenge Beker. Deze beker kan je 1 keer per 5 jaar winnen.