• strand ondergaande zon

Bestuur


Voorzitter
Monique van der Werff
Tel: 06-46612540
Email: info@rrzvl.nlIk ben Monique van der Werff.
Mijn paard is een lieve Quarter Horse met de naam Ghyslu, samen met mijn dochter Danique berijd ik haar.
Ze staat op Manege Hippo d’Or omdat we daar lekker dicht bij het strand staan en het is ook fijn dat we in de winter kunnen doorrijden. Ik hoop dat we door middel van deze vereniging het buitenrijden kunnen promoten, samen leuke activiteiten, clinics en avonden met lezingen kunnen organiseren!
Uiteindelijk hoop ik dat er in de streek meer ruiterpaden komen, zodat het buitenrijden veiliger en leuker gaat worden!
Hiervoor ga ik me 100% inzetten !

Bestuurslid
Gertjan Oudijk


Mijn naam is Gertjan Oudijk, bestuurslid en met mijn twee boys, geniet ik van het Zeeuws Vlaamse landschap om te rijden en samen allerlei paadjes te ontdekken. Onze vereniging heeft als belangrijk doel het veiliger te maken voor elke ruiter en menner om te genieten van jouw paard en ons mooie deel van Zeeland op ruiter en menpaden. Wij als bestuur zullen hiervoor altijd klaar staan en elk gesprek met de verschillende groeperingen aangaan. Hopelijk kunnen we nog meer mensen overtuigen om lid te worden, zodat onze stem nog meer gaat meetellen tijdens de verschillende gesprekken. Verder hoop ik nog meer mensen en paarden te ontmoeten op de verschillende ritten die ikzelf maak of georganiseerd worden door andere ruiters en verenigingen. Geniet van je paard en onze mooie omgeving.

Penningmeester
Carina FassaertIk ben Carina Fassaert en getrouwd met John, samen hebben we een zoon Serge en een dochter Ilona. We hebben een akkerbouwbedrijf op Graauw. In 2000 hebben we onze eerste haflinger (Narco) gekocht en daarmee was de hobby begonnen. In 2007 hebben we een 2e bijgekocht (Sterno). Narco hebben we zelf onder zadel gebracht en zelf beleerd voor de koets. Samen met Lia van Kessel heb ik een mencursus enkelspan gevolgd. Daarna zijn Lia, Ilona en ik nog verder gegaan voor ons dubbelspan. We hebben vele mooie ritten met ons eigen tweespan gemaakt. We hebben elf keer de boerenbruiloft in Hulst gereden, Sinterklaas opgehaald op Graauw en een paar keer ringsteken op de kermis in Lamswaarde en op de jaarmarkt op Sint Jansteen gedaan. Inmiddels is Narco 20 jaar en kan hij nog maar kleine ritjes maken. Met Sterno rijd ik wekelijks onder het zadel. Een paar keer per jaar starten we op een endurancewedstrijd. We komen dan door prachtige gebieden in Brabant en Zeeland over bijna allemaal onverharde paden. In 2017 is er een 2 jarige haflinger aangekocht (Amiro), die is inmiddels onder het zadel en daar rijdt Ilona nu op. Samen met haar hoop ik nog vele veilige ritten te mogen maken. Hopelijk hebben we binnen enkele jaren mooie en veilige ruiterpaden liggen in Zeeuws Vlaanderen. Ik doe samen met de andere bestuursleden er hard ons best voor om dit voor jullie te realiseren.

Bestuurslid
Angela de VisserIk ben Angela de Visser en woon in Biervliet met mijn gezin. Samen met mijn dochter Caitlin heb ik een Ierse Tinker, genaamd Thunder. Al vele uren heb ik op de rug van Thunder vertoefd in de Zeeuwse polders. Dit doe ik namelijk het liefst. Lekker op buitenrit door de polder, in het bos of heerlijk over het strand. Door de vele buitenritten heb ik ook al veel meegemaakt in het verkeer. Overige weggebruikers weten vaak niet hoe ze moeten omgaan met een paard in het verkeer. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen om het voor ruiters en menners veiliger te kunnen maken in het verkeer, zodat alle weggebruikers kunnen genieten van ons mooie Zeeuws-Vlaanderen. Ik zie jullie graag terug op de vele leuke activiteiten die worden georganiseerd door onze vereniging.

Bestuurslid
Joke NaughtonIk ben 55 jaar oud en heb een grullokleurige Quarter Horse merrie genaamd Shamrock. Drie jaar geleden heb ik haar gekocht. Daarvoor was ik 23 jaar het baasje van de zwart-wit gestippelde Appaloosa Piep. Die is 31 geworden. Met Piep heb ik talloze ritten gedaan, ook toen we in de Hoch Taunus in Duitsland woonden. Inmiddels heb ik met Shamrock ook wel wat buiten gereden maar door omstandigheden gaat dat niet helemaal lekker. De komende tijd gaan we daar samen onder begeleiding aan werken. Hopelijk zullen we als duo ook mee gaan doen aan ritten van de RRZVL. Ik hoop de RRZVL te kunnen helpen met allerlei zaken en er zelf ook als lid heel veel van te gaan genieten! Ik ben freelance communicatieadviseur en tekstschrijver, getrouwd, heb twee kinderen van 20 en 21, twee border terriërs en woon in Terneuzen. Mijn paard staat vanaf eind april in de buurt van Zuiddorpe. 

Secretaris
Arike SimpelaarMijn naam is Arike Simpelaar en ik woon in Zandberg, een dorpje onder Graauw. Ik ben graag op pad met de paarden om door de polders van ons mooie landschap te struinen en te genieten van het uitzicht. Samen met de rest van het bestuur hoop ik om de omgeving voor ruiters en menners een stuk veiliger te kunnen maken door het realiseren van ruiter routes. Hopelijk zie ik jullie terug op de activiteiten en/of ritten georganiseerd door onze vereniging!